translation

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010

Κέικ με Sangria

Pin It



Υλικά
3 μεγάλα αβγά
2 κούπες ζάχαρη
100γρ. βούτυρο
1/2 κούπα γάλα
3 κούπες αλεύρι
1 βανίλια
1 μπέικιν
1 φλιτζανάκι του ελληνικού sangria
1 μήλο
1 κουτ. γλυκού κανέλα

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Ξεφλουδίζουμε το μήλο και το βάζουμε στο multi μαζί με τη sangria και την κανέλα να γίνει ένας χυλός.


Χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί για 4 λεπτά.Προσθέτουμε το χυλό και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά τα υλικά.


Αλευρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα του κέικ.


Το ψήνουμε στο αερά για 50-60 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο το αφήνουμε 10 λεπτά μέσα στη φόρμα και έπειτα το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.



Εγώ έβαλα για γλάσο,μαρμελάδα δαμάσκηνο και ο συνδιασμός είναι τέλειος!!!
Καλή Επιτυχία!!!



6 σχόλια:

The Dark Chef είπε...

Πολύ ωραία ιδέα! Πολτός μήλου αντί για κομματάκια μήλου ή φέτες όπως σε άλλα κέικ! Για τη σαγκρία τι να πω, μου αρέσει και η γεύση της, όλα τα λεφτά! Μπράβο!

margarita είπε...

οποίος θέλει πάλι μπορεί να βάλει τα περισσεύματα απο την φρουτόκρεμα του μωρου (χωρίς τα σάλια)χαχαχαχα γίνεται επίσης καλό και δεν τρίβεται ούτε ξερένεται αν μέινει κανά δυο μέρες!!

Ναυσικά είπε...

Απίστευτο κέικ, απορώ γιατί έχει τόσες λίγες προτιμήσεις. Μόλις το εφτιαξα και είναι απο τα καλύτερα!

margarita είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
margarita είπε...

Οντως ειναι απο τα καλυτερα κεικ που εχω φτιάξει, μαλλον ο κόσμος δε συμπαθεί το κράσι μέσα στο γλυκο.
Σε ευχαριστω πολυ Ναυσικα

Ανώνυμος είπε...

Ενα θα σας πω...οση ωρα ψηνοταν το κεικ, ηρθαν στο σπιτι τρεις γειτονισσες να με ρωτησουν τι ψηνω και μοσχομυριζει η γειτονια!!!Ευτυχως προλαβαν τα παιδια μου και εφαγαν ενα κοματακι, γιατι δεν εμεινε ...ψιχουλο!!!!τελειο !!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...