Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Κοκκινιστό

Μια κλασική συνταγή!

Εικόνα 011 

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
2 μεγάλα κρεμμύδια
1-2 σκελίδες σκόρδο
3-4 ντομάτες ώριμες
1/2 ποτήρι ντοματάκι
1/4 κ.γ. κανέλα
2-3 σπόρια γαρύφαλλο
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε το μοσχαράκι σε μεγάλα κομμάτια και τα βάζουμε να βράσουν για μία με μιάμιση ώρα (μέχρι να μαλακώσουν).Τα αφήνουμε στην άκρη.

Εικόνα 002

Κόβουμε το κρεμμύδι στο multi.Βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα λίγο λάδι να κάψει και ρίχνουμε τα κρεμμύδια.

Εικόνα 014

Πολτοποιούμε στο multi τις ντομάτες,το σκόρδο και

Εικόνα 004

τα ρίχνουμε στο κρεμμύδι που τσιγαρίζεται μαζί με το κρέας.

Εικόνα 006

Το αφήνουμε να πάρει βράση,ώσπου να δέσει η σάλτσα (να γίνει πιο πηχτή και να ρουφήξει τα πολλά υγρά).

 Εικόνα 013

                                    Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

Εικόνα 016

Tip
Συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες,ρύζι ή πούρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...