translation

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010

Ομελέτα

Pin It

Τι πιο καλοκαιρινό;

Εικόνα 010 

Υλικά για 3 άτομα
1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε ροδέλες
3 λουκάνικα λεπτά
5 αβγά
κασέρι ή άλλο τυρί
αλάτι,πιπέρι
λίγο γάλα
λάδι

Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τις πατάτες.Μόλις πάρουν χρώμα,βάζουμε τα λουκάνικα.

Εικόνα 002

Σε ένα πιάτο σπάμε τα αβγά και τα χτυπάμε με το αλάτι,το πιπέρι και το γάλα.

Εικόνα 004

Τα ρίχνουμε πάνω από τις πατάτες.Μόλις φουσκώσει από κάτω,ρίχνουμε το τυρί

Εικόνα 006

και το γυρνάμε με πιάτο.

      Εικόνα 009                                Καλή επιτυχία!!!!!!

Tip
Εμάς μας αρέσει να είναι λίγο μελάτο το αβγό.

5 σχόλια:

Ανεράιδα είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή για την ομελέτα, που μ' αρέσει πολύ! Με γεια και το καινούργιο όνομα και το ωραίο design!!

Ευδοκια είπε...

Μαργαριτουλα μου μια χαρα με εβγαλες απο την δυσκολη θεση,του τι να μαγειρεψω,εχτες.Πολυ νοστιμη εκδοχη και χορταστικη.Ασε που γινεται στο αψε σβησε!!!!!
Νασαι καλα.....

Jordan είπε...

Με λίγα μανιτάρια έγινε ακόμα πιο νόστιμη!
Ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή!

Ανώνυμος είπε...

Οταν λετε οτι το γυρνατε με πιατο...μπορειτε να εξηγησετε πως ακριβως γινεται αυτο? και επισης το ψηνουμε και απο την αλλη μερια η οχι?

Αλεξάνδρα είπε...

Καλό μεσημέρι φίλη ου!

Αν και η συνταγή είχε ανέβει από τη Μαργαρίτα επειδή δεν θα μπορέσει να σου απαντήση η ίδια να σου πω εγώ.

Θα βάλεις ένα πιάτο πάνω στην ομελέτα όταν θα είναι ψημένη έτοιμη από κάτω μέρος και θα τη βοηθήσεις να αναποδογυρίσει.Να πάει δηλαδή το πάνω μέρος στον πάτο του σκεύους που μαγειρεύεις.
Έτσι θα ψηθεί και από την άλλη πλευρά!

Ελπίζω να κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις...

Καλή επιτυχία αν την επιχειρήσεις..
Αλεξάνδρα

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...