Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μπουρίτος (buritos)

Kαυτή απόλαυση…

023   

Υλικά
8 τορτίγιες
1 ρίζα μαρούλι
1/2 κιλό κιμά
1 φακελάκι μεξικάνικη σάλτσα ντομάτας
1 φακελάκι μεξικάνικη σάλτσα με φασόλια
2 ντομάτες
1 φακελάκι ανάμικτα τυριά
λίγο λάδι
4 κουτ. σούπας νερό.

Εκτέλεση
Ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό σκεύος και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε.

018

Ρίχνουμε μέσα τα φακελάκια με τη σάλτσα και το νερό,χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να ρουφήξουν όλα τα υγρά τους.Ψιλοκόβουμε το μαρούλι και την ντομάτα.Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες για 10 λεπτά στο φούρνο σκεπασμένες με αλουμινόχαρτο,Βάζουμε σε μια τορτίγια λίγο μαρούλι,

019

κιμά,ντομάτα

020

και λίγο τριμμένο κασέρι.

021

Κάνουμε ρόλο και το σερβίρουμε.

024

                             Καλή Επιτυχία!!!

Υπάρχει συσκευασία έτοιμη με τις τορτίγιες και τη σάλτσα.
Αλλιώς,θα βρείτε τις πίτες και τις σάλτσες χωριστά στα Super Market στα είδη Διεθνούς Κουζίνας.
Η συνταγή είναι από τη συσκευασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...