translation

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011

Βουτυρόκρεμα με σοκολάτα

Pin It

Ιδανική για επικάλυψη,γέμιση σε κέικ και άλλα γλυκά…

DSCN5679 
Υλικά
250 γρ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κούπες άχνη ζάχαρη
1/2 φλ. του ελληνικού καφέ νερό
125 γρ κουβερτούρα λεύκη

Εκτέλεση
Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο την άχνη και το νερό.

DSC01339

Χτυπάμε για 5 λεπτά στην δυνατή ταχύτητα.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα την αφήνουμε να
χλιάνει και τη ρίχνουμε μέσα στο μείγμα του βουτύρου.

DSC01341

Χτυπάμε άλλα 3-4 λεπτά στην δυνατή ταχύτητα του μίξερ.

DSC01344

                       Καλή Επιτυχία!!!!

Υ.Γ. Δε θα συνιστούσα να βάλετε στο ψυγείο τη βουτυρόκρεμα πριν την
χρησιμοποιήσετε,θα είναι δύσκολο να την δουλέψετε.

9 σχόλια:

Νίκη είπε...

την εχω δοκιμασει και συνηθίζω να την φτιάχνω για να στολίζω τα μάφινς που φτιάχνω και τα οποία πηγαίνω ως δώρα σε γενέθλια και γιορτές τα οποία πάντα αρέσουν πολύ!

dhmhtra είπε...

Τέλεια κρέμα και πολύ εύκολη!
Καλό βράδυ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ!ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ?

cook είπε...

μου αρεσει!κυριως γιατι δεν εχει αυγο ωμο...μετα ομως υποθετω οτι θα πρεπει να μπει ψυγειο λογω του βουτυρου?

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπερα,πρεπει να μπει στο ψυγειο αυτη η κρεμα η μπορει να διατηρηθει εκτος?Θελω να καλυψω cup cakes.
Ευχαριστω

martsi είπε...

Αλεξάνδρα θα μπορούσα να βάλω κουβερτούρα γάλακτος και να τη κάνω σοκολατένια τη βουτυρόκρεμα?

Αλεξάνδρα είπε...

Ναι καλή μου μπορείς!

Καλό απόγευμα
Αλεξάνδρα

kathycallie είπε...

Αλεξάνδρα μου θα μπορούσες να μου πεις πόσο διατηρείται η βουτυρόκρεμα αφού την βάλεις στο cupcake εκτός ψυγείου; Σε ευχαριστώ. Callie by Anthomeli

Αλεξάνδρα είπε...

Κατερίνα,καλησπέρα.

Αν είναι σε δροσερό μέρος διατηρείται 2 και 3 μέρες..ανάλογα!

Καλό βράδυ
Αλέκα

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...