translation

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Σάλτσα με σουρίμι

Pin It

Για του λάτρεις του είδους…

DSC01789

 

Υλικά
1 πακέτο σουρίμι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 κον κασέ
λίγη κρέμα γάλακτος (προαιρετικά)
2 πιπεριές κέρατο λεπτοκομμένες
αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη

Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και
τηγανίζουμε το κρεμμυδάκι που έχουμε ψιλοκόψει με τις πιπεριές,

DSC01784

Κόβουμε το σουριμι στα 3 και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
Σοτάρουμε για 3 λεπτά.

DSC01785

Ρίχνουμε το κον κασέ μαζί με την κρέμα γάλακτος και τα μπαχαρικά.

DSC01786

Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει μέχρι να σωθούν τα υγρά του.

DSC01787

 

                       Καλή Επιτυχία!!!!!!!!

ΣΗΜ
:Το σούριμι δεν είναι καβούρι είναι υποκατάστατο που γίνετε από αβγό και ψάρι,
οπότε δεν είναι και νηστίσιμο.
Στη συνταγή μπορείτε να πρόσθεσετε και άλλα θαλασσινά αν θέλετε.
Το σκεύος που θα χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε τη σάλτσα,θα πρέπει να είναι
οπωσδήποτε αντικολλλητικό,γιατί το σουρίμι λιώνει και κολλάει.

1 σχόλιο:

vasiliki ver είπε...

Ωραία η συνταγή αλλά και το κεντητό σεμέν!!!!τέλειο:)))))

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...