translation

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Το ελαιόψωμο της μαμάς μου

Pin It
Ένα μικρό θαύμα!
P1020441

Υλικάζύμηhttp://syntagesapospiti.blogspot.gr/2012/07/blog-post_27.html για 1 ψωμί
1 ντομάτα
ελιές κομμένες σε ροδέλες
αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
λίγο λάδι
ΕκτέλεσηΚάνουμε κανονικά το ζυμάρι για το ψωμί.Μόλις φουσκώσει,το ανοίγουμε
σε φύλλο πάχους 1 εκ. περίπου.
P1020434
Με το multi πολτοποιούμε την ντομάτα και τη ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί
με τα υπόλοιπα υλικά.
P1020435
Τυλίγουμε το ζυμάρι σαν “ντολμαδάκι”.
P1020436
P1020437
P1020439
Το βάζουμε σε ταψί και το αφήνουμε 30-50 λεπτά να φουσκώσει.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
P1020442
                         Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
ΣΗΜ: Στη γέμιση μπορείτε να προσθέσετε ό,τι υλικά θέλετε.

8 σχόλια:

showgirl είπε...

Ουαου!!!! Φαίνεται λαχταριστό κ νοστιμότατο!!!

Ανώνυμος είπε...

καλημερα κοριτσια! το εκανα αλλα εβαλα γεμιση με τσιγαρισμενο ελαφρα κρεμμυδι και απομειναρια απο τουρλου..εγινε κα-τα-πλη-κτι-κο..αναρωτιεμαι αν το ζυμαρι μπαινει στην καταψυξη ωμο..μαλλον ναι; καλημερα και παλι,Μαρια.

Natasa είπε...

Πω, πω καταπληκτικό!!!!!! Σίγουρα θα το φτιάξω!!!!

Ανώνυμος είπε...

re koritsia mhpws kamia suntagh gia pagwto light exoume xolhsterinh alla latrevoume to pagwto

Eva Z. είπε...

Αυτό φαίνεται υπέροχο...μου τρέχουν τα σάλια...Σίγουρα στα υπόψιν..

Ανώνυμος είπε...

Το έκανα ψες και τι να πω...καταπληκτικό!!! Δεν πρόσθεσα καθόλου λάδι λόγω νηστείας, αντ'αυτού έτριψα "τυρί" σόγιας νηστίσιμο το οποίο λιώνει και γίνεται ένα με την σάλτσα...μμμμ

Ανώνυμος είπε...

Εκανα πριν ενα χρονο περιπου το ψωμι και ηταν καταπληκτικο. Θελω να το ξανακάνω αλλά λείπει το λινκ της ζύμης. Που μπορώ να το βρω?

Μαργαριτα είπε...

Εχει διορθωθει το λινκ μπορειτε να το δειτε

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...