translation

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Σκορδάτα μακαρόνια με μανιτάρια

Pin It

Η απόλαυση του πικάντικου!!!


P1020664


Υλικά
1 πακέτο μακαρόνια Νο 6
2-3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
6 μεγάλα μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 κ.σ. μουστάρδα
1 φλ. ελληνικού λευκό κρασί
500 ml κρέμα γάλακτος
1 κούπα ανάμεικτα κασέρια (κίτρινα τυριά)
λίγο λάδι


Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα κασταρολάκι και ρίχνουμε το σκόρδο,


P1020652


μόλις πάρει λίγο χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια.Τα τηγανίζουμε μέχρι
να μαραθούν και να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.


P1020653


Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να ρουφήξει τα πολλά υγρά.


P1020654


Προσθέτουμε τη μουστάρδα,την κρέμα και τα τυριά.


P1020656


Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτα 2-3 λεπτά και να πυκνώσει.
Αδειάζουμε στα μακαρόνια.


P1020658


Ανακατεύαμε να πάει παντού.


P1020663


Καλή Επιτυχία!!!!

4 σχόλια:

Natasa είπε...

Καλημέρα. Πολύ νόστιμο και εύκολο φαγητό φαίνεται, λέω να το δοκιμάσω αύριο κιόλας (χι, χι).
Φιλιά.

princess είπε...

Καλησπέρα στις ταλαντούχες μαγείρισσες! Μας άνοιξε η όρεξη βραδιάτικα μ' αυτή την μακαρονάδα...

Χοντρό μπιζέλι είπε...

ΜΜΜ....φανταστική φαίνεται!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία η μακαροναδα και γρηγορη!Απλά εγώ τηγάνισα σκορδο και μανιταρια με λιγο βουτυρο βιταμ.Πιστευω πως ταιριαζει καλυτερα με τα μανιταρια και δεν βγαινει πολυ βαρυ.Επίσης,εβαλα μια σκελιδα σκορδο λιγοτερη(αυτο ειναι και θεμα γουστου).

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...