Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Γαύρος Σαγανάκι 2

Ουζάκι, μεζεδάκι και καλή παρέα!!!!!!!!

DSC04082

Υλικά
Γαύροι για ένα τηγανάκι 20εκ
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. κέτσαπ
1/2 στημένο λεμόνι
τυρί φέτα τριμμένο (ποσότητα ανάλογα με τα γούστα του καθενός)
νερό
λίγη κατευρη πιπεριά
αλάτι, πιπέρι ρίγανη
λίγο λάδι

Εκτέλεση

Βάζουμε στο τηγανάκι όλα τα υλικά εκτός από το τυρί,

DSC04075

το νερό να σκεπάζει τους γαυρους λίγο πιο πάνω από την μέση,

DSC04076

  το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά, προσθέτουμε το το τυρί και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά.

DSC04077

Το αποσύρουμε και το σερβίρουμε με ουζάκι.

DSC04080

                           Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!

Υ.Γ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο μικρό ψάρι θέλετε αλλά προτιμότερα είναι αυτά που δεν έχουν πολλά κόκαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...