translation

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Ροδακινοτουρτα

Pin It

Ελαφριά σαν σύννεφο…

DSC02791

Υλικά

1 παντεσπάνι

1 δόση κρέμα ζαχαροπλαστικής

1 μεγάλη κομπόστα ροδάκινo

500γρ σαντιγί

Εκτέλεση

Κόβουμε το παντεσπάνι μόλις κρυώσει στα 2,

DSC02772

σιροπιάζουμε το κάτω κομμάτι με όλο το σιρόπι από την κομπόστα,

DSC02773

απλώνουμε από πάνω την κρέμα ζαχαροπλαστικής,

DSC02774

κόβουμε σε λεπτές ροδέλες τα ροδάκινα και τα στρώνουμε πάνω στην κρέμα,

DSC02775

έπειτα βάζουμε το άλλο κομμάτι παντεσπάνι.

DSC02776

Τέλος χτυπάμε την Σαντιγύ και διακοσμούμε το γλυκό με ένα κόρνε.

DSC02787

                            Καλή Επιτυχία!!!!

DSC02788

8 σχόλια:

eleni είπε...

Υπέροχη τούρτα... την κάνω κι εγώ, κάθε χρόνο τον Μαϊο με φράουλες...
Καλή εβδομάδα!!!

peps είπε...

ουάααου!!!!δροσιστική!!!

Stone είπε...

Ελαφριά και δροσερή!Έχω τη γεύση του ροδάκινου στο στόμα μου!Θα τη φτιάξω για το Πασχα που γιορταζει ο γιός μου!Ευχαριστούμε, καλη εβδομάδα!

Greek food online review είπε...

Πολύ ωραία συνταγή αλλά αν δεν βάλεις κομπόστα αλλά κανονικό ροδάκινο θα υπάρχει πρόβλημα;

Πέτρος,
ομάδα greekfoodshop.com

Ερμιόνη είπε...

Πολύ ανάλαφρη, δροσερή και καλοκαιρινή!

margarita είπε...

Καλησπερα Πετρο
με την κομποστα γινετε πιο ζουμερη και εχει πιο γλυκια γευση, καμια σχεση με το φρεσκο, αλλα αυτα ειναι γουστα...

Ανώνυμος είπε...

μολις την εφτιαξα....τελεια βγηκε.ty
Valeria

mk είπε...

πολυ καλη !! αν μου ειχε γινει λιγο πιο σφιχτη η κρεμα ....next time

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...