translation

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Τραγανοί λουκουμάδες χωρίς μαγιά

Pin It

Λουκουμάδες σε πέντε λεπτά!!!

DSC03294

Υλικά για 20-25 λουκουμάδες

1 σουρωτή

2 κούπες αλεύρι (ανάλογα το αλεύρι μπορεί να θέλει περισσότερο η λιγότερο)

1κ.γ ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

1 μπέικιν

λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Αδειάζουμε την σουρωτή σε ένα μπολ

DSC03283

με τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε αν δούμε ότι  η ζύμη δεν είναι πυκτή αρκετα προσθέτουμε αλεύρι, αν είναι πολύ πηκτή προσθέτουμε λίγη σουρωτή,

DSC03286

Ζεσταίνουμε καλά το λαδί στο τηγάνι (χρειάζεται αρκετό λαδί να βυθίζονται οι λουκουμάδες,)και με ένα κουτάλι ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά όπως εδω. Τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν

DSC03288

και έπειτα τους βάζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας, του σερβίρουμε με μελί ή με Μέρεντα.

DSC03293

                               Καλή Επιτυχία!!!!

16 σχόλια:

Χρυσα είπε...

Μαργαρητα τι μου κανεις......
αχ..λατρεμενοι λουκουμαδες

Μαζί... KaPa είπε...

Αμαν κοπελιά μου τι μου έκανες νυχτιάτικα!!! Τι εύκολη που φαίνεται αυτή η συνταγή...με βάζεις σε πειρασμό....Φιλιά!!!

Ροδανθη είπε...

Καλημέρα Μαργαρίτα πολύ καλοί οι λουκουμάδες σου δεν τους έχω φτιάξει έτσι ποτέ,χωρίς μαγιά,σίγουρα θα είναι πιο εύκολα γιατί δεν χρειάζετε να περιμένεις να φουσκώσουν.Να είσαι καλά!!!!

Penelope είπε...

Πολύ ωραία εκδοχή αυτή με την σόδα, και όπως λέει και η Ροδάνθη δεν χρειάζεται να κάθεσαι και να περιμένεις το φούσκωμα!

ART NOUVEAU είπε...

Ok...This is cool!!

alexs είπε...

Τους έχω φτιάξει με 1 κουτάκι Fanta με ανθρακικό και με FarineUp (όσο πάρει). Ακόμα πιο εύκολοι !!!! Δοκιμάστε τους. Ζήτω οι εύκολες συνταγές !!!

kathycallie είπε...

perfect!
kathy by anthomeli

Ανώνυμος είπε...

ti ine i souroti ??????????????? ta ellinika mou ine liga . efharisto poli oles i sindayes mehri toea ine iperohes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

margarita είπε...

στειλε μου σε ποια χωρα εισαι να σουσ τειλω το αντιστοιχο προιον

Ανώνυμος είπε...

ειναι το SPARKLING WATER!!!!

Ανώνυμος είπε...

φαίνετε πολύ ωραια συνταγη θα την φτιαξω σήμερα αν προλάβω. Να ρωτήσω οταν λες ενα μπέκιν εννοείς ένα φακελάκι?

Ευχαριστώ

margarita είπε...

Καλησπερα
1 φακελάκι μπεικιν ειναι, καλη επιτυχια
περιμενω εντυπωσεις

Ανώνυμος είπε...

Μαργαρίτα, έχοντας φτιάξει όλους τους λουκουμάδες σου, αποφάσισα να κάνω και αυτούς. Χρησιμοποίησα μια σουρωτή που ήταν 0,25 L, το μικρό μπουκάλι και μιάμιση κούπα αλεύρι. Η πρώτη τηγανιά ήταν αποτυχία. Όταν τους κόβαμε στη μέση υπήρχε χυλός. Πρόσθεσα λίγο νεράκι στους υπόλοιπους και βγήκαν μια χαρά. Νόστιμοι και τραγανοί. Πιστεύεις ότι έκανα πολύ πηχτό το χυλό;

margarita είπε...

Καλησπερα
Η σουρωτη που χρησιμοποιησα ειναι 250ml οποτε το αλευρι σου ηταν πιο σκληρο απο το δικο μου, συνηθως συμβαινει οταν το λαδι καει πολυ και το μειγμα ειναι σφικτο, την επομενη φορα καντο πιο αραιομενο οπως το εκανες την δευτερη φορα

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σίγουρα θα τους ξανακάνω γιατί έγιναν στο πι και φι και ήταν νοστιμότατοι και κυρίως τραγανοί.

Ανώνυμος είπε...

telioi grigori traganoi mrabooooooo

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...