translation

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Μιλφέιγ

Pin It
Τα νοστιμοτερα χιλια φυλλα…
Εικόνα 035
Υλικα
2 πακετα σφολιατινια
1 δοση κρεμα ζαχαροπλαστικης
σαντιγυ
Εκτελέση
Κανουμε την κρεμα οπως τις οδηγιες, σε ενα μακροστενο ταψακι στρωνουμε τα σφολιατινια,
Εικόνα 039
απο πανω βαζουμε κρεμα, επειτα τα σφολιατινια,
Εικόνα 040
παλι κρεμα
Εικόνα 042
και επειτα την χτυπημενη σαντιγυ,
Εικόνα 043
απο πανω τριβουμε τα σφολιατινια που εχουν περισεψει.
Εικόνα 044
Διατηρειτε στο ψυγειο.
                           Καλη Επιτυχια!!!!

9 σχόλια:

Eri είπε...

τέλειο!

Ανώνυμος είπε...

οταν λετε αποχωρησε η αλεξανδρα τι εννοειτε?δεν θα ξαναβαλλει συνταγες?

Ανώνυμος είπε...

Να διορθώσετε την ονομασία γιατί αν κάποιος ψάχνει να το βρει θα δυσκολευτεί...είναι Μιλφέιγ

Εφη είπε...

Υπέροχο, ποιός αντιστέκεται σε τέτοιο γλυκάκι? Εγώ σίγουρα όχι! χιχιιχ!

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω την ποσοτητα της σαντυγης και ποσο πρεπει να μεινει στο ψυγειο πριν να σερβιρουμε;για το τελειωμα θα μου αρεσε φιλε αμυγδαλου.

Μαργαριτα είπε...

Καλησπερα, θελει περιπου 250 γρ. υγρου κρεμας, 1 φλυτζανι μπαινει μεσα στην κρεμα και 2 επανω απο την κρεμα στο τελος, θα το βαλεις στο ψυγειο για 2 ωρες περιπου να δεσουν τα υλικα και να ποτησουν τα μπισκοτα, για τελειωμα μπορεις να βαλεις οτι θελεις επισης πολυ καλη ιδεα ειναι να τα καραμελωσεις λιγο να τα σπασεις και μετα να τα βαλεις επανω στην κρεμα

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω.....

Ανώνυμος είπε...

τα σφολιατινια γινονται πολυ στεγνα,μήπως της βασης να τα ραντισουμε με κατι;

margarita είπε...

Καλησπέρα
Η κρέμα εχει πολυ υγρασια και μουλιάζουν τα μπισκότα,
αν θελετε μπορείτε να τα βουτηξετε λίγο σε γάλα
Καλη ΕΠιτυχια!!!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...