translation

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Μπουγιουρντί στα κάρβουνα

Pin It
Δε λείπει ποτέ από ένα barbeque…
104_2834
Υλικά
2 πλάκες τυρί φέτα
1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
1 καυτερή πιπεριά σε ροδέλες
λίγο λάδι
ρίγανη αλάτι, πιπέρι
αλουμινόχαρτο
Συνταγή
Κόβουμε ένα μεγάλο τετράγωνο αλουμινόχαρτο, βάζουμε μέσα το τυρί,
104B2810
έπειτα  τις ροδέλες από την ντομάτα και την πιπεριά,
104_2821
ρίχνουμε από πάνω μπόλικο λάδι, λίγο αλάτι και πιπέρι,

104_2825
το τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο κόβουμε ένα κομμάτι ακόμη αλουμινόχαρτο και το ξανατυλιγουμε,
104_2826
το βάζουμε μέσα στα κάρβουνα104_2827
και το ψήνουμε μέχρι να μαλακώσει το τυρί καλά.
                        Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν θέλετε βάλτε και στο φούρνο στο γκριλ, αλλά τα κάρβουνα έχουν άλλη νοστιμιά.

4 σχόλια:

FLORA GIA είπε...

ένας από τους ωραιότερους μεζέδες. Όσοι δεν τον ξέρετε εμπιστευτείτε αυτή τη συνταγή. Θα σας καταπλήξει. Θέλει και λίγο αφράτο ψωμάκι μαζί βέβαια. Ότι πρέπει για δίαιτα...... Στο τέλος με σας που έμπλεξα θα γίνω 500 κιλά.

Neli είπε...

Καταπληκτικό μεζεδάκι ,μου αρέσει πολύ ,έχει πολύ καλά συνδιασμένες γεύσεις,εγώ προσθέτω και λίγο κεφαλοτύρι ,γίνεται πιο πικάντικο,καλή συνέχεια.

Eri είπε...

Καλέ συ, εμείς στην Ξάνθη μπουγιουρντί δε λέμε την φέτα ψητή. Λέμε αυτο που γίνεται σε πήλινο με την ντομάτα τριμμένη.
Πεθαίνω για φέτα ψητή.

MulberryPomegranate είπε...

Delicious recipe! I look forward to trying your recipe when summer arrives in Australia ; )

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...