translation

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Γλάσο Royal

Pin It
Για διακόσμηση μπισκότων , τούρτα, κτλ.
ά Royal
Υλικά
2 ασπράδια από μέτρια αυγά
1 κ. σούπας λεμόνι
3 φλ. τσαγιού   άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
2 βανίλιες
Συνταγή
Βάζουμε τον μπολ τα ασπράδια μαζί με το λεμονί και τα ανακατεύουμε μέχρι να αφρίσουν,
DSC04336
ρίχνουμε την κοσκινισμένη ζάχαρη μαζί με την βανίλια,
DSC04337
χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
DSC04338
                     Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν θέλετε να κάνετε μπισκότα, κάνετε πρώτα το περίγραμμα των μπισκότων με κορνέ που έχει λεπτή μύτη, το μείγμα του γλάσσου  να είναι σφικτό να μην απλώνει, αν θέλετε να τα γεμίσετε θα βάλετε 2 κούπες ζάχαρη όχι 3 ή προσθέστε λίγο νερο 4-5 κ. σουπάς, θα βάζετε λίγο πάνω στο μπισκότο και θα το απλώνετε με μια οδοντογλυφίδα, τέλος θα το αφήνετε να ξεραθεί. Το γλάσο χρωματίζετε με χρώματα ζαχαροπλαστικής.

Φωτογραφιές φίλων αναγνωστων:

6 σχόλια:

Neli είπε...

Πανέμορφα τα μπισκοτάκια και με ωραίο χρώμα το γκλάσο ,τα πιτσιρίκια θα ενθουσιαστουν ,καλή εβδομάδα.

Foteini Thes είπε...

Καλημέρα Μαργαρίτα και καλή εβδομάδα
Χαίρομαι που πρωί-πρωί αντίκρυσα μία τοσο χρήσιμη ανάρτηση!!Κατατοπιστικες,απλές και σαφείς οι οδηγίες σε κατευθύνουν στην άρτια παρασκευή οποιουδήποτε γλυκίσματος που θέλει ένα πιο περιποιημένο τελείωμα.Μία απορία..τί είδους χρώμα ζαχαροπλαστικής συνήθως χρησιμοποιείς?Υγρό ή σε σκόνη και σε τι αναλογίες?Ευχαριστώ σε φιλώ με πολλά,πολλά φιλιά.

Μαργαριτα είπε...

Καλησπερα Φωτεινη,
σε εχασα , εγω βαζω παστα ειναι πιο εντονα τα χρωματα και θελει λιγοτερει ποσοτητα, αν θελεις βαζεις και σταγονες γιατι η παστα ειναι λιγο δυσκολη να την βρεις.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΩΜΑ ΑΥΓΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΒΟΣ? ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝΤΆΥΤΟΥ ΝΕΡΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΣΟΦΙΑ

Μαργαριτα είπε...

Καλησπερα Σοφια,
Σε κάποια καταστηματα με είδη ζαχαροπλαστικής υπάρχει ασπράδι σε σκόνη. παντως δεν έχεις φοβο για σαλμονέλα κ.τλ. μπαινει το λεμόνι, θα ανεβάσω συνταγη προσεχως με γλασο με νερο πανω σε κεικ σε μπισκοτο δε το εχω δουλεψει για να σου πω την αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,
δοκιμασα χθες τη συνταγή και έγιναν πολύ ωραία. Σημερα το πρωί όμως που τα αντικρυσα το χρώμα σα να είχε αλλοιωθει, σαν να είναι ασπρίλες. Μπορεις να φανταστεις για ποιο λόγο; Μηπως έπρεπε να τα φυλάξω στο ψυγειο;

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...