Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκολατένιο παντεσπάνι

Πιο αφρός δε γίνετε!!!!                 (scroll down for English)
έ ά
Υλικά για 24 εκ-26 εκ. ταψάκι
5 αυγά
125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. φαρίνα
30 γρ κακάο
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη να γίνουν κρέμα,
DSC04378
κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο,
DSC04377
το ξαναβάζουμε στο κόσκινο, με μια σπάτουλα, κοσκινίζουμε λίγο λίγο πάνω στα αυγά και ταυτόχρονα ανακατεύουμε σιγά να μην φύγει ο αέρας.
DSC04379
Λαδώνουμε ένα ταψάκι, βάζουμε μέσα το μείγμα
DSC04380
και το ψήνουμε στους 180 για 25 λεπτά ή ωσότου να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.
DSC04428
                 Καλή Επιτυχία!!!!
DSC04470
Η συνταγή με δικές μου παρεμβάσεις είναι του Στ. Παρλιαρού.

Spong cake

There is no such foam

Materials about 24 cm-26 cm pan

5 eggs

125 gr. sugar

125 gr. farina

30 g cocoa

Recipe
Preheat oven to 180 degrees. We mix the eggs with the sugar until the mixture seems like a cream.Sift well the flour and the cocoa and we put it again into the sift, and we sift it again into the eggs slowly while we ruffle carefully. We grease the pan and put the mixture in . Bake at 180 for 25 minutes or until the toothpick comes out clean.


GOOD LUCK !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...