Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τα Γενέθλια της Χρύσας μου Νο 4

Σήμερα η μεγάλη μου (πλέον) κόρη έχει τα 4 γενέθλια της, φέτος ήταν μια ζόρικη χρόνια για αυτή πρώτον γιατί έγινε μεγάλη αδερφή … και δεύτερον γιατί πήγε πρώτη φορά σχολείο.
Τα γενέθλια μας ήταν πολύ ωραία, (τα κάναμε μια μέρα νωρίτερα )ήταν εκεί όσοι μας αγαπάνε, πολλοί συγγενείς και φίλοι, ένας πραγματικός χαμός, ευχάριστος χαμός που εύχομαι μόνο τέτοιους να έχουμε..
Η τούρτα ήταν ένα αερικό. Η Χρυσά  πέρσι είχε διαλέξει τον Καρχαρία που τρώει ένα παιδάκι…(μάλλον προετοιμαζόταν για το “μεγάλη αδελφή”…) Φέτος με εξέπληξε και διάλεξε την Νεράιδα, έτσι νόμιζα εγώ  δηλαδή για αυτή με μάλωσε που έκανα χρωματιστές ουρές μέσα στο φόρεμα της, αφού όπως μου είπε τελικά η ιδία, οι νύφες έχουν μόνο άσπρο φόρεμα, όποτε βάση την κόρη μου  η τούρτα ήταν νύφη….
DSC05235-001

Η γέμιση της τούρτας είναι μερέντα.
Αλλά είχαμε και δεύτερη τούρτα για τους μεγάλους με καραμελώμενα αμύγδαλα ,μερέντα και γλυκό του κουταλιού βύσσινο. Μπορεί να ακούγετε κάπως, αλλά ήταν από τις καλύτερες τούρτες γευστικά που έχω κάνει, διαφορετική αλλά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις…
DSC05232-001

¨Ο μπουφές που εξαφανίστηκε σε χρόνο ντε τε είχε:
Τορτίγιας με κοτοσολάτα (όποιος έχει φάει ξέρει…)
Χάμπουργκερ
Κρέπες με κιμά και τυρί
Σφολιάτα με λουκάνικα (στα προσεχώς)
Lolly cake χωρίς ξυλάκι
Πίτσα
Σπιτικό γύρο σε πιτούλες
Το γράφω κάθε φορά θα το γράψω και φέτος,
Η Χρυσά μου είναι ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το blog, το blog έχει γενέθλια ένα μήνα μέτα τα πρώτα γενέθλια της Χρύσας μου,  η Χρυσούλα μου είναι ο λόγος που δημιουργώ όλες αυτές τις τούρτες και τα φαγητά, μέσα από την  κόρη μου βρήκα αυτό που μου αρέσει να κάνω …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...