Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Καζάν Ντιπι

Ο πάτος του καζανιού!!!!


Υλικά
1 1/2 λίτρο γάλα
150γρ νισεστέ
100γρ βούτυρο
2 1/2 φύλλα ζελατίνης
1/2 κιλό ζάχαρη
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε το γάλα να βράσει μαζί με την ζάχαρη ρίχνουμε το νισεστέ το βούτυρο και τις ζελατίνες
DSC04859-001
ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει.
DSC04861-001
Μόλις πήξει σε ένα βαθύ ταψί τετράγωνο βάζουμε μια κουτάλα από την κρεμά και την απλώνουμε σε όλο τον πάτο του ταψιού (μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω από κουτάλα),
DSC04862
DSC04863-001
βάζουμε στο φούρνο την ρύθμιση μόνο κάτω να ψήνει και βάζουμε το ταψί στην προτελευταία σκάλα του φούρνου,
DSC04864-001
το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η επάνω επιφάνεια τις κρέμας.
DSC04865-001
Το βγάζουμε από τον φούρνο και ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα ,
DSC04868-001
περιμένουμε να χλιάνει και το βάζουμε στο ψυγείο.
DSC04880
                     Καλή Επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...