translation

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Κοτόπιτα με φύλλο σφολιάτας

Pin It
Μια κότα στρουμπουλή……
DSCN2573
Υλικά
1 φύλλο σφολιάτας
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες λεπτές
4 φέτες τρικαλινό
μουστάρδα και κέτσαπ
σχεδόν ένα στήθος κοτόπουλο σε κομματάκια
1 κόκκινη πιπέρια κομμένη σε λεπτές ροδέλες
1 πράσινη πιπέρια κομμένη σε λεπτές ροδέλες
αλάτι πιπέρι
1 αυγό για να αλείψουμε στο τέλος την σφολιάτα
Συνταγή
Βράζουμε το κοτόπουλο και το κάνουμε κομμάτια με το χέρι μας (Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και κοτόπουλο που σας έχει περισσέψει από την προηγούμενη). Ανοίγουμε την σφολιάτα, την αλείφουμε με κέτσαπ και μουστάρδα,
DSCN2558
στρώνουμε πρώτα το κοτόπουλο, το κασέρι τις ντομάτες και τις πιπεριές αλάτι πιπέρι,
DSCN2561
γυρνάμε τις 2 άκρες προς τα μέσα  1 εκατοστό
DSCN2562
και τυλίγουμε ρόλο πιέζοντας να ενωθούν τα φύλλα για να μην ανοίξουν.
DSCN2566
Αλείφουμε την επιφάνεια με αυγό,
DSCN2567
τρυπάμε τη σφολιάτα με το πιρούνι πριν την ψήσουμε
DSCN2570
και βάζουμε το ρόλο σε λαδωμένο ταψί ή λαδόκολλα, ψήνουμε το ρολό στους 180 βαθμούς για 30 –40 λεπτά μέχρι να ροδίσει,
DSCN2573
                Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!
Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι της φίλης του Blog Λίας Γίδαρου.

11 σχόλια:

Lila Xagorari είπε...

Μαργαρίτα μου με σφάζεις..............θέλω να δαγκώσω την οθόνη!!!!!

Charalampidou Elpida είπε...

Τέλεια λαχταριστή υπέροχα χρώματα!!!!
Οι φωτογραφίες πολύ καλές!!!!!!
Άψογη παρουσίαση,μπράβο!!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων!!!
Υπέροχη η πίτα!
Φιλιά!

Ερμιόνη είπε...

Γεια σου Μαργαρίτα μου!
Πολύ εύκολη και σίγουρα πολύ νόστιμη πιτούλα! Με τέτοιο συνδυασμό υλικών το αποτέλεσμα θα είναι απίθανο!
Φιλιά!

Eleni είπε...

θέλω να μπω να τσιμπίσω ένα κομματάκι!! Μπράβο, πολύ πολύ νόστιμη συνταγή αλλά και παρουσίαση!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Νοστιμότατο φαίνεται!!!Εχει και πολύ ωραία εμφάνιση!
Φιλιά!

Μarion, είπε...

Πολυ ωραία πιτούλα Μαργαρίτα. Η κοτόπιτα είναι πολυ νόστιμη και με το τυρί και τις πιπεριές γίνεται τέλεια.

Φιλιά

Vita είπε...

Θεέ μου τι βλέπω πρωί πρωί και νηστεύω!

Kamikaze είπε...

Υπέροχο ! Μπράβο ! Καλλιτεχνία σκέτη !
Το στομάχι μου κλωτσάει !!!

Ανώνυμος είπε...

που το ψηνουμε? αερα? πανω κατω?

margarita είπε...

Καλησπέρα,
εγω το ψήνω στον αερα.
Καλη ΕΠιτυχια!!!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...