translation

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013

Κινέζικο μπουτάκι

Pin It

Θα καθιερωθούν….

DSC06326-001

Υλικά

8 κοπάνακια

1 φλ. νερό

1/2 φλ. μπαλσάμικο σιρόπι

1/3  φλ.τσαγιού σόγια σος

2 1/2 κ.σούπας ζάχαρη

1 σκελίδα σκόρδο

1 κατευρη πιπεριά ή 10 σταγόνες ταμπάσκο

Υλικά

Πλένουμε τα κοπανάκια και τα βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα.

Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στην κατσαρόλα να βράσουν.

DSC06320

Μόλις πάρει βράση  χαμηλώνουμε το μάτι και τα βράζουμε για 20 λεπτά.

DSC06323

                             Καλή Επιτυχία!!!!

DSC06327-001

Υ.Γ. Αν δεν έχετε σιρόπι μπαλσάμικο βάλτε μπαλσαμικο απλό.

6 σχόλια:

Ερμιόνη είπε...

Υπερβολικά εύκολο και σίγουρα θα είναι πολύ νόστιμο!
Και βέβαια θα καθιερωθούν!
Φιλιά πολλά!

Lila Xagorari είπε...

Μαργαρίτα μου φανταστικό και πανεύκολο!!!!

Foteini Thes είπε...

Τα γνωστά γλυκόξινα της κινέζικης κουζίνας!Πολύ νόστιμα και πικάντικα!Ίσως να αντικαθιστούσα τη ζάχαρη με μέλι..Πολύ ωραία πρόταση Μαργαρίτα μου!Καλό Σααβατοκύριακο!Φιλιά πολλά,πολλά.

Eri είπε...

Αγαπώ γλυκόξινα μπουτάκια!!!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Αν και προτιμώ το στήθος, το μπουτάκι θα το δοκιμαζα ευχαρίστως!!!

Roula T. είπε...

Τέλειο Μαργαρίτα μου, θα το δοκιμάσω.
φιλιά

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...