translation

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Κότσι το διαφορετικό

Pin It Αυτό δεν είναι κρέας είναι λουκούμι…
DSC06632-001
Υλικά
2 κότσια
Χυμό λεμονιού
ντομάτα κομμένες σε ροδέλες
2 πιπεριές κέρατο κομμένες ροδέλες
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη
λίγο λάδι
αλουμινόχαρτο
νερό
Συνταγή
Πλένουμε τα κότσια και τα τοποθετούμε πάνω σε κομμάτια αλουμινόχαρτο, χωριστά το καθένα.
Τα ραντίζουμε με το λεμόνι , μοιράζουμε τις ροδέλες της ντομάτας και τις πιπεριές,
DSC06623
τα αλατοπιπερώνουμε , προσθέτουμε την ρίγανη.
Τα τυλίγουμε καλά με το αλουμινόχαρτο με 2 φύλλα ίσως και παραπάνω. Να είναι πολύ καλά κλεισμένο το κρέας να μην μπει νερό μέσα.
DSC06624
Τοποθετούμε τα κότσια δίπλα διπλά σε  βαθύ ταψί και τα σκεπάζουμε με νερό.
Τα ψήνουμε για 2 μίση ώρες στον φούρνο στους 220 βαθμούς μέχρι να σωθεί το περισσότερο νερό.
DSC06627

                   Καλή Επιτυχία!!!!!!
DSC06629-001
Υ.Γ. Πρέπει να είναι καλά τυλιγμένα τα κότσια,
Ίσως να χρειαστεί πάνω από 2 μίση ώρες ψήσιμο
Μπορείτε να προσθέσετε και αλλά κότσια στο ταψί αρκεί να είναι κοντά το ένα με το άλλο.
Η συνταγή είναι της Καρακουζίδου Κατερίνας

4 σχόλια:

gwgoyla είπε...

Πραγματικα λουκουμι Μαργαριτα..ελιωσε στην κυριολεξια..μπραβο!!!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πραγματικά λουκούμι!
Καλή βδομάδα!!

Ερμιόνη είπε...

Πραγματικό λουκούμι είναι αυτό το κότσι!
Θα λιώνει στο στόμα και σίγουρα θα είναι φανταστικό σε γεύση!
Καλή εβδομάδα Μαργαρίτα μου!

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει τα βράζουμε στους 220°? Μήπως τα ψήνουμε και πώς, έχουμε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω?

Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...