translation

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Μπριζόλες με ρύζι στην γάστρα

Pin It
Δεν υπάρχει πιο εύκολο φαγητό….

DSC07013
Υλικά
4 μπριζόλες λαιμού χτυπημένες
ρύζι μποννετ
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 λεμόνι
λίγο λάδι
νερό
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Καθαρίζουμε το ρύζι.
Βάζουμε τόσο ρύζι όσο να απλωθεί σε όλο τον πάτο της γάστρας.
DSC07006
Τοποθετούμε τις μπριζόλες πάνω στο ρύζι.
DSC07008
Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε την ρίγανη, το χυμό από το λεμόνι, λίγο λάδι  και νερό μέχρι να σκεπαστούν οι μπριζόλες.
DSC07009
Σκεπάζουμε την γάστρα και ψήνουμε το φαγητό για 20 λεπτά. Ανοίγουμε το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να σωθεί το νεράκια να μαλακώσουν οι μπριζόλες. Σερβίρουμε.
DSC07016
                                     Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Αν το ρύζι πιει το νερό χωρίς να μαλακώσει το ρύζι προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη.

5 σχόλια:

homemade είπε...

λαχταριστές και πολύ καλές...να σαι καλα

Mageirissa είπε...

Φαίνεται πολύ ωραίο φαγάκι!Θα το δοκιμάσω γιατί το κρέας στη γάστρα μ' αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει με μπριζόλες.

Nemecis είπε...

Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο.....τι άλλο να ζητησω?θα το δοκιμάσω και θα επανελθω

Ερμιόνη είπε...

Πραγματικά πανεύκολο!
Το ρύζι βράζει στη γάστρα και θα παίρνει και πολύ ωραία γεύση από τις μπριζόλες!
Φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

Το μαγειρευω τωρα, περιμενω να τελειωσει να δοκιμασω

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...