translation

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού

Pin It
Απλά και γευστικά !!!
DSC_0725
Υλικά
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
1 ποτήρι νερού λάδι
1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκάλι
700γρ. αλεύρι που φουσκώνει
λίγο αλάτι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
ξύσμα από 1 λεμονί
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ανακατεύαμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί,
DSC_0714
η ζύμη πρέπει να είναι σχετικά σφικτή για να πλάθεται ίσως χρειαστείτε λίγο παραπάνω αλεύρι.
  DSC_0716
Κάνουμε λεπτά κορδόνια και τα τυλίγουμε σε πλεξουδάκια. Βάζουμε τα κουλουράκια σε ένα ταψί που πάνω του έχουμε βάλει λαδόκολλα.
DSC_0717
Ψήνουμε τα κουλουράκια για 15 λεπτά στο πάνω κάτω.
DSC_0718
Τα διατηρούμε σε μεταλλικό κουτί.
DSC_0721
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Η συνταγή ήταν με 500 γρ  αλεύρι αλλά δεν μπορούσα να τα πλάσω όποτε πρόσθεσα ένα νεροπότηρο ακόμη, καλό θα είναι όποτε να κρατήσετε λίγο παραπάνω μήπως σας χρειαστεί.
Την συνταγή μου την έδωσε ο φίλος μου Γ.Δημητρίου

8 σχόλια:

niki ad είπε...

Καλώς σε βρήκα !!!!!
Πολύ λαχταριστά μου φαίνονται τα κουλουράκια
σου !!!Μου αρέσει που είναι νηστίσιμα και δεν
θέλουν μίξερ !!
Νίκη
nikiad.blogspot.gr

Εφη είπε...

Σταθερή αξία αυτή η γεύση στα κουλουράκια τελικά!
Υπέροχα σου έγιναν! Φιλιά!

Beauty Follower είπε...

Απο τα πιο απλά κουλούρακια
για τα οποία τρελαινομαι.
Θα φτιαξει η μάνα μεθαυριο!

http://beautyfollower.blogspot.gr/

gwgoyla είπε...

΄Μαργαριτα χρονια σου πολλα,πολυχρονη και ο,τι επιθυμεις παντα με υγεια,και του χρονου φιλακια!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας :) γινονται τραγανα ή μαλακα;;
Ευχαριστω εκ των προτερων :)

margarita είπε...

Καλησπέρα
Ειναι κάπου στο ενδιαμέσο

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΟΣΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?

Μαργαρίτα είπε...

Καλησπέρα
Περιπόυ 45 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος
που τα κάνουμε φυσικά.
Καλη Επιτυχια!!!

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...