translation

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

Πικάντικα συκωτάκια κότας

Pin It

Από τα πιο αγαπημένα φαγητά!!!!

DSC_1261

Υλικά

1/2 κιλό συκωτάκια και κοιλιές από κοτόπουλο

2 κρεμμύδια κομμένα φέτες

2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε μπαστουνάκια

2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια

1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη

1 σκόρδο ψιλοκομμένο

1 1/2 φλ τσαγιού ντομάτάκι κον κασε

1 κ.γ. ζάχαρη

1 φλ. ελληνικού λευκό κρασί

λάδι

αλάτι, πιπέρι, πάπρικα

Συνταγή

Βάζουμε το τηγάνι με λίγο λάδι στην φωτιά να ζεσταθεί.  Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , το σκόρδο και τις πιπεριές να τσιγαριστούν.

DSC_1248

Μόλις μαλακώσουν οι πιπεριές ρίχνουμε τα συκωτάκια, τα ανακατεύουμε 2 λεπτά με τα υπόλοιπα υλικά και τα σβήνουμε με το κρασί.

DSC_1249

Αφήνουμε λίγο χρόνο να εξατμιστεί το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα και τα μπαχαρικά,

DSC_1250

χαμηλώνουμε το μάτι στην μεσαία θερμότητα και το βράζουμε για 20 λεπτά.

DSC_1251

Σβήνουμε το μάτι και σερβίρουμε.

DSC_1265

                   Καλή Επιτυχία!!!!!!

1 σχόλιο:

αχτίδα είπε...

Μου αρέσουν πολύ μα τα κάνω με ρυζάκι, άνηθο, δυόσμο, φρέσκο κρεμμυδάκι. Τα φτιάχνουμε συχνα με το ν άνδρα μου.Κρατώ τη συνταγή σου για την επόμενη φορά.

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...