translation

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Σάλτσα από κιμά μανιταριών

Pin It

Δεν θα ξανάφάτε κιμά από κρέας!!!!

DSC_2787

Υλικά

500γρ λευκά μανιτάρια

1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

1/2 κεσεδάκι κον κασέ

αλάτι, πιπέρι

1/4 κ.γλυκού κύμινο

1 πρέζα κανέλα

λάδι

Συνταγή

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια, τα βάζουμε στο multi και τα ψιλοκόβουμε,

DSC_2775

Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα τσιγαρίζουμε.

DSC_2778

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα τσιγαρίζουμε περίπου για 3-4 λεπτά.

DSC_2779

Ρίχνουμε τέλος το κον κασέ και τα μπαχαρικά χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας και ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

DSC_2781

Αφήνουμε την σάλτσα να βράσει για 7-8 λεπτά.

DSC_2785

                         Καλή Επιτυχία!!!!!!!!

6 σχόλια:

Nadia Markopoulou είπε...

Ωραία ιδέα,θα το δοκιμάσω,σ ευχαριστούμε!

AgapameAnDolmas είπε...

τι ωραια ιδεα!!! τωρα που θα αρχισει και η νηστεια για το πασχα ειναι οτι πρεπει!

zoi's world είπε...

Το πιο εντυπωσιακό είναι ο χρόνος. Προσθέτοντας την προεργασία φαντάζομαι ότι είναι έτοιμο μέσα σε ένα τέταρτο! Θα το φτιάξω άμεσα. Ευχαριστούμε!!!

Elliniko Xreos sti Gastronomia είπε...

Καταπληκτική ιδέα! Μπαίνει στο βιβλίο συνταγών μου!

Ανώνυμος είπε...

Το εφτιαξα κ πραγματικα ειναι φανταστικη, ευκολη και γρηγορη!! Θα καθιερωθει! Ευχαριστουμε για τη συνταγη!

mayabay είπε...

Πραγματικα πολυ καλή συνταγή

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...