Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

BRIOSCINE

Γλυκά ψωμάκια απο την Ιταλιά!!!

DSC_3572

 

Υλικά

1 αυγό

225 ml χλιαρό γάλα

80 γρ ζάχαρη

500 γρ φαρίνα

1 φακελάκι μαγιά

100 γρ βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου

1 βανίλια

1 πρέζα αλάτι

Για το φινίρισμα

Γάλα

Ζάχαρη

Συνταγή

Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το βούτυρο και ζυμώνουμε με το μίξερ.

DSC_3560

Μόλις ομοιογενοποιηθουν καλά τα υλικά, προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το ζύμωμα

DSC_3561

Μέχρι να απορροφήθει όλο από την ζύμη.

Ρίχνουμε έπειτα λίγο αλεύρι στο πάγκο μας και συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να μην κολλάει στο χέρι.

DSC_3562

Αφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα.

DSC_3564

DSC_3565

Έπειτα παίρνουμε κομμάτια ζύμης και το κάνουμε ότι σχήμα θέλουμε τα βάζουμε σε ένα ταψί.

DSC_3566

Τα αφήνουμε στο ταψί να φουσκώσουν για 30 λεπτά.

Μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο.

Τα αλείφουμε με λίγο γάλα και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη.

DSC_3567

Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προ θερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

DSC_3570

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...