Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Καρμπονάρα

Η πιο νόστιμη εκδοχή στα μακαρόνια!!!
Karbonara
Υλικά

200γρ. μπέικον σε φέτες
3-4 μανιτάρια φρέσκα μεγάλα κομμένα ή μια κονσέρβα
250ml κρέμα γάλακτος
λίγο κονιάκ (προαιρετικά)
500γρ. μακαρόνια λαζάνια
1 αβγό
αλάτι,πιπέρι
κασέρι μαλακό τριμμένο

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα στραγγίζουμε.

Εικόνα 600Κόβουμε το μπέικον.Εικόνα 601Το τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι μαζί με τα μανιτάρια.Μόλις ροδίσουν τα σβήνουμε με λίγο κονιάκ.Εικόνα 602-1Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.Εικόνα 603Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το αβγό και το αλατοπίπερο.Εικόνα 604Ανακατεύουμε με τα μακαρόνια.Τέλος,ρίχνουμε το τριμμένο κασέρι και σερβίρουμε.Εικόνα 605

                                                 Καλή επιτυχία!!!

DSC06832-001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...