Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Κέικ με Sangria




Υλικά
3 μεγάλα αβγά
2 κούπες ζάχαρη
100γρ. βούτυρο
1/2 κούπα γάλα
3 κούπες αλεύρι
1 βανίλια
1 μπέικιν
1 φλιτζανάκι του ελληνικού sangria
1 μήλο
1 κουτ. γλυκού κανέλα

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Ξεφλουδίζουμε το μήλο και το βάζουμε στο multi μαζί με τη sangria και την κανέλα να γίνει ένας χυλός.


Χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί για 4 λεπτά.Προσθέτουμε το χυλό και ανακατεύουμε να ενωθούν καλά τα υλικά.


Αλευρώνουμε μια φόρμα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα του κέικ.


Το ψήνουμε στο αερά για 50-60 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο το αφήνουμε 10 λεπτά μέσα στη φόρμα και έπειτα το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.



Εγώ έβαλα για γλάσο,μαρμελάδα δαμάσκηνο και ο συνδιασμός είναι τέλειος!!!
Καλή Επιτυχία!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...