Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Χοιρινό στη Σακούλα!!!

Η πιο ζουμερή και υγιεινή εκδοχή αυτού του κρέατος!!!



Υλικά για 2 άτομα
1/1 κιλό χοιρινό
1 ντομάτα
2 πιπεριές
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζ. καφέ κρασί
2 κουτ. σούπας λάδι
1 κου. σούπας μπαχαρικό για κρέατα
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
πατάτες
λεμόνι
1/2 ποτήρι νερό

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι το σκόρδο.
Εικόνα 003Κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια.
Εικόνα 006Πλένουμε το κρέας,το βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί.
Εικόνα 007Τα αφήνουμε 1 ώρα μέσα στο ψυγείο. Παίρνουμε μια σακούλα ψησίματος,βάζουμε το κρέας με την μαρινάδα μέσα και τη δένουμε.
Εικόνα 009 Με μια χοντρή βελόνα τρυπάμε την σακούλα περιμετρικά από το δέσιμο και τη βάζουμε σε ταψί. Κόβουμε πατάτες ,τις αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε ρίγανη και ρίχνουμε μισό στυμμένο λεμονί,λίγο λάδι και το νερό.
Εικόνα 010Τα βάζουμε όλα μαζί στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά.
Εικόνα 012 Σερβίρουμε…
Εικόνα 014
Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...