Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Σνίτσελ με διπλή κρούστα

Αφράτη όσο καμιά………

SV105090

Υλικά
4 σνίτσελ
1 κ. σ. μουστάρδα
1κ. σ. κέτσαπ
ρίγανη
3 αυγά χωρισμένα (κρόκοι,ασπράδι )
2 κ. σ. γάλα
2 κ. σ. νερό
φρυγανιά τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα ταψάκι τα σνίτσελ με την μουστάρδα, το κέτσαπ, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι, και τα αφήνουμε μισή ώρα να μαριναριστούν.

034

Βάζουμε σε ένα ρηχό μεγάλο πιάτο την φρυγανιά, χτυπάμε τους κρόκους με το γάλα και σε ένα άλλο πιάτο βαθύ,το ασπράδι με το νερό.

038

Παίρνουμε ένα σνίτσελ το βουτάμε στους κρόκους και από τις 2 μεριές, μετά το πανάρουμε με την φρυγανιά,

039 040 έπειτα με τα ασπράδια και τέλος πάλι φρυγανιά.042 040

Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τα σνίτσελ

045

και από τις δυο μεριές μέχρι να ροδίσουν καλά.

Καλή Επιτυχία!!!!!


SV105080

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...