Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Mud κέικ πορτοκαλιού

Το λατρεμένο της κόρης μου!!!
DSC06085-001
Υλικά
4 αυγά
1 φλ. τσαγιού αριάνι
3/4 φλ.τσαγιού χυμό πορτοκάλι
2 φλ.τσαγιού ζάχαρη
3 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 φλ. τσαγιού βιταμ
1 μπείκιν
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα βαθύ μπολ
DSC06064
και τα χτυπάμε στο μίξερ για 4 λεπτά.
Αλευρώνουμε και βουτυρώνουμε μια φόρμα.
DSC06076
Ψήνουμε το κέικ  για 1 και 20 λεπτά.
                    Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Αυτό το κέικ έχει μια ιδιαιτερότητα στο ψήσιμο ενώ φαίνετε έτοιμο δεν είναι…. θέλει λίγο ακόμη…
Δεν θα βάλετε γάλα με λεμόνι αντί για αριάνι, που λένε κάποιες συνταγές δεν έχει καμία σχέση.
Το Αριάνι είναι πιο πηκτό από το γάλα και πιο αραιό από την κρέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...