Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Γλυκιά κολομπαρόπιτα

Γλυκιά κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο!!!
DSC_1041-001
Υλικά
4 κολοκυθάκια πράσινα
1 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό
3 αυγά
1 ποτήρι κρασιού γάλα
1 κ.γ. μπεικιν
1 φλ.τσαγιού ζάχαρη
1/2 φλ. τσαγιού λάδι
κανέλα
1 πρέζα αλάτι
βούτυρο για το αλλειμα και φρυγανιά
Συνταγή
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Κόβουμε τις άκρες από τα κολοκυθάκια, τα πλένουμε και τα τρίβουμε από την χοντρή μεριά του τρίφτη.
DSC_0254-001
Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα βαθύ μπολ και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά.
DSC_0262-001
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ ή ένα ταψί 30 εκ και το ραντίζουμε με φρυγανιά, ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τα κολοκυθάκια.
DSC_0265-001
Το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της πίτας.
DSC_1037-001
             Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Στην αρχική συνταγή στραγγίζουμε τα κολοκυθάκια σε σουρωτήρι για 1 ώρα.
        Θα σας πρότεινα να βάζατε μέσα σταφίδες και ψιλοκομμένα καρύδια.
Την συνταγή μου την έδωσε η κ.Ελένη Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαδωστε το....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...