Μια τούρτα της τελευταία στιγμής με τέλεια αποτελέσματα!!!
Υλικά
1/2 δόση παντεσπάνι
1 σακουλάκι κρέμα για μιλφέιγ της Γιώτης
1/2 δόση γλάσο
2 κουτιά Πουράκια ή στικάκια σοκολάτας
ζαχαρόπαστα
Εκτέλεση
Κάνουμε το παντεσπάνι και το κόβουμε στην μέση. Χτυπάμε το σακουλάκι βάση των οδηγιών και απλώνουμε τα 2/3 πάνω στο κομμένο παντεσπάνι.
Βάζουμε το άλλο κομμάτι από πάνω. Χτυπάμε το 1/2 της κρέμας με το γλάσο σοκολάτας και το απλώνουμε πάνω στην τούρτα.
Σπάμε τα πουράκια στη μέση και τα βάζουμε γύρω από την τούρτα να γίνει σαν φώλια
Κάνουμε τα πουλάκια όπως παρακάτω και τα βάζουμε στην τούρτα,στερεώνοντας τα με οδοντογλυφίδες.
Χρόνια Πολλά τους Ερωτευμένους και στην αδερφούλα μου που έχει σήμερα γενέθλια!!!
Tips
Καλύτερα είναι αν βρείτε στικάκια σοκολάτας!Το αποτέλεσμα είναι πιο ωραίο!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου