Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Βουτυρόκρεμα με σοκολάτα

Ιδανική για επικάλυψη,γέμιση σε κέικ και άλλα γλυκά…

DSCN5679 
Υλικά
250 γρ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κούπες άχνη ζάχαρη
1/2 φλ. του ελληνικού καφέ νερό
125 γρ κουβερτούρα λεύκη

Εκτέλεση
Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο την άχνη και το νερό.

DSC01339

Χτυπάμε για 5 λεπτά στην δυνατή ταχύτητα.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα την αφήνουμε να
χλιάνει και τη ρίχνουμε μέσα στο μείγμα του βουτύρου.

DSC01341

Χτυπάμε άλλα 3-4 λεπτά στην δυνατή ταχύτητα του μίξερ.

DSC01344

                       Καλή Επιτυχία!!!!

Υ.Γ. Δε θα συνιστούσα να βάλετε στο ψυγείο τη βουτυρόκρεμα πριν την
χρησιμοποιήσετε,θα είναι δύσκολο να την δουλέψετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου