Ιδανική για επικάλυψη,γέμιση σε κέικ και άλλα γλυκά…
Υλικά
250 γρ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κούπες άχνη ζάχαρη
1/2 φλ. του ελληνικού καφέ νερό
125 γρ κουβερτούρα λεύκη
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο την άχνη και το νερό.
Χτυπάμε για 5 λεπτά στην δυνατή ταχύτητα.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα την αφήνουμε να
χλιάνει και τη ρίχνουμε μέσα στο μείγμα του βουτύρου.
Χτυπάμε άλλα 3-4 λεπτά στην δυνατή ταχύτητα του μίξερ.
Καλή Επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Δε θα συνιστούσα να βάλετε στο ψυγείο τη βουτυρόκρεμα πριν την
χρησιμοποιήσετε,θα είναι δύσκολο να την δουλέψετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου