Chocomania!!!
Υλικά
550 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
330 γρ. βούτυρο
2 αυγά
50 γρ κακάο
170 γρ άχνη ζάχαρη
ζάχαρη κρυσταλλική για το τύλιγμα
Συνταγή
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί,
τα κάνουμε ένα ρολό μακρόστενο,
και το ρολλάρουμε πάνω σε άσπρη ζάχαρη, το τυλίγουμε με μεμβράνη και το βάζουμε έτσι ψυγείο για 30 λεπτά.
Προθερμάνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Βγάζουμε τα μπισκότα από την μεμβράνη και τα κόβουμε σε πάχος μισό εκατοστού τα απλώνουμε πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι του Στ. Παρλιάρου
Οι φωτογραφίες και η εκτέλεση είναι της Μαρίας Μανώλη.
Υ.Γ. Κάποια βήματα παραλείπονται αλλά δεν είναι δύσκολα να τα κάνετε αν διαβάσετε τις οδηγίες..
Υλικά
550 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
330 γρ. βούτυρο
2 αυγά
50 γρ κακάο
170 γρ άχνη ζάχαρη
ζάχαρη κρυσταλλική για το τύλιγμα
Συνταγή
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί,
τα κάνουμε ένα ρολό μακρόστενο,
και το ρολλάρουμε πάνω σε άσπρη ζάχαρη, το τυλίγουμε με μεμβράνη και το βάζουμε έτσι ψυγείο για 30 λεπτά.
Προθερμάνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Βγάζουμε τα μπισκότα από την μεμβράνη και τα κόβουμε σε πάχος μισό εκατοστού τα απλώνουμε πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 15 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!
Η συνταγή είναι του Στ. Παρλιάρου
Οι φωτογραφίες και η εκτέλεση είναι της Μαρίας Μανώλη.
Υ.Γ. Κάποια βήματα παραλείπονται αλλά δεν είναι δύσκολα να τα κάνετε αν διαβάσετε τις οδηγίες..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου