Αχ κουνελάκι, κουνελάκι…
Υλικά
1 φλιτζάνι καλαμποκέλαιο
1 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
2 φλιτζάνια ζάχαρη
5 αυγά
1 φλιτζάνι καρότο τριμμένο
1 φλιτζάνι καρύδια αλεσμένο όχι πάρα πολύ
2 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 μπέικον παουντερ
1 κουταλάκι κανέλλα και γαρύφαλλο
Συνταγή
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη
και προσθέτουμε σιγά-σιγά το λάδι , το χυμό πορτοκάλι, το αλεύρι - μπέικιν κοσκινισμένα,
αφού τα χτυπήσουμε λίγο προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Αλευρωβουτυρώνουμε μια φόρμα και βάζουμε το μείγμα μέσα.
Ψήνουμε 170-180 βαθμούς για 50 λεπτά μέχρι να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα.
Καλή Επιτυχία!!!
Η συνταγή και οι φωτογραφίες είναι της Λένας Τσαφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου