Αυτή την εβδομάδα το Blog θα φιλοξενεί ομάδες συνταγών από το facebook. Απολαύστε τις συνταγές τους όλες είναι υπέροχες!!!!!!!
Υλικά
2 κουτιά ζελέ ανανά
1 κουτί μεγάλο κομπόστα ανανά (DEL MONDE)
500 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
2 κουτ. σ. ζάχαρη
Συνταγή
Διαλύουμε το ζελέ με 1 ποτήρι νερό βραστό και 1 ποτήρι το χυμό ανανά από τη κομπόστα. Ρίχνουμε τη μισή ποσότητα σε φόρμα και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί το ζελέ. Την υπόλοιπη μισή ποσότητα του ζελέ την ανακατεύουμε με τη ζάχαρη, το γιαούρτι και τη κομπόστα του ανανά ψιλοκομμένη και τη ρίχνουμε στη φόρμα πάνω από το πηγμένο ζελέ. Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί και να πήξει καλά.Όταν θέλουμε να ξεφορμάρουμε ακουμπάμε τη φόρμα σε σκεύος με καυτό νερό για μερικά δευτερόλεπτα.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!
Από Μαρία Γεωργοπούλου στην ομάδα Από την κουζίνα της Αρετής στο Facebook.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου