Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ελληνικό

Μια πιο ελληνική εκδοχή του cheesecake.!!!

DSC_0737

Υλικά

Κρέμα

400 γρ κρέμα τυριού

1 φλ. φυτική  κρέμα γάλακτος

200γρ. γιαούρτι

λίγο λεμόνι

Βάση

1 συσκευασία μπισκότα digestive

2 κ.σούπας μαργαρίνη

επικάλυψη μαρμελάδα

Συνταγή

Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα κάνουμε τρίμματα.

DSC_0724

Ρίχνουμε μέσα την μαργαρίνη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάει παντού και να μαλακώσουν τα τρίμματα.

DSC_0726

Μοιράζουμε τα μπισκότα σε ποτήρια, 2 κ.σούπας στο καθένα.

Κρέμα

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στην δυνατή ταχύτητα του μίξερ ώσπου να γίνει η κρέμα σαν γιαούρτι.

DSC_0722

DSC_0723

Μοιράζουμε την κρέμα στα ποτήρια.

Βάζουμε από πάνω την μαρμέλαδα.

Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο.

DSC_0734

                             Καλή Επιτυχία!!!!

DSC_0729

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου