Για επίσημο γεύμα!
Υλικά
1/2 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε φέτες
Υλικά για την σάλτσα
2 κ.σούπας μουστάρδα
1 κ.σούπας μέλι
1/2 λεμονί τον χυμό
1/2 πορτοκάλι τον χυμό του (προαιρετικά)
1 κ.σούπας σόγια σος(προαιρετικά)
1 κ.σούπας θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
Υλικά για την κρεμά
1/2 ποτήρι νερό
1 κ.σούπας κορν φλάουρ
Συνταγή
Πλένουμε το κρέας.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε το ψαρονέφρι.
Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της σάλτσας και τα ανακατεύουμε,
Ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπολ μέσα το τηγάνι ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, αφαιρούμε από το τηγάνι το κρέας.
Σε ένα ποτήρι διαλύουμε το κορν φλαου
και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι, ανακατεύουμε ζωηρά για μην σβολιάσει.
Η σάλτσα είναι έτοιμη.
Αν θέλετε ξαναβάλτε μέσα στο τηγάνι το ψαρονέφρι
ή σερβίρεστε το την σάλτσα πάνω από το κρέας.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου