Πανεύκολη συνταγή και λατρεμένη απ’ όλα τα παιδάκια!!!
Υλικά
1 κιλό στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα
2 κ. σούπας κρύο νερό
1/2 κ. σούπας αλάτι
1/4 κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
Για το πανάρισμα
1 φλ. Τσαγιού φρυγανιά
1/4 κ. γλυκού κόκκινη πιπέρι
1/2 κ. γλυκού σκόνη τσίλι
1/2 κ. γλυκού πάπρικα
1/2 κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
1/8 κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
Συνταγή
Βάζουμε στο μουλτι το στήθος κοτόπουλου, το νερό, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι και τα αλέθουμε έως ότου το κοτόπουλο γίνει κιμάς.
Σε ένα μπολ βάζουμε την φρυγανιά ,την κόκκινη πιπεριά, τη σκόνη τσίλι, τη πάπρικα, τη σκόνη σκόρδου και το μαύρο πιπέρι και τα ανακατευούμε.
Ζυμώνουμε το κιμά κοτόπουλου και τον πλάθουμε σε κεφτεδάκια βρέχοντας τα χέρια μας με νερό.
Πανάρουμε το κοτόπουλο με το μείγμα
και το τηγανίζουμε.
Καλή επιτυχία!!!!
Υ.Γ. Μπορείτε να τα ψήσετε και στο φουρνο για 15 λεπτα στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου