Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Σαρλοτ με φράουλες

Ελαφρύ Δροσερό ένα άκρως καλοκαιρινό γλυκό!!!
Sarlot
Υλικά
2 πακέτα σαβουαγιαρ
Κρέμα
250 γρ μασκαρπόνε
250 γρ τυρί κρέμα
250 γρ κρέμα γάλακτος
½ ζαχαρούχο
100 γρ λιωμένη λευκή σοκολάτα
500 γρ ψιλοκομμένες φράουλες

 
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε ένα μεγάλο μπολ την κρέμα γάλακτος να αφρατέξει ( όχι να σφίξει πολύ)
Προσθέτουμε έπειτα όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις φράουλες και  ανακατεύουμε για 2 λεπτά στο μίξερ.
DSC_3904
Προσθέτουμε τις φράουλες ανακατεύοντας τες με μια σπάτουλα ελαφρά.
Στρώνουμε τα μπισκότα στο πάτο ενός αποσπώμενου ταψιού 26-28 εκ.
Κόβουμε στο 2/3 αυτά που θα βάλουμε στα τοιχώματα της φόρμας.
DSC_3903
Ρίχνουμε την μισή κρέμα πάνω στα μπισκότα.
Βάζουμε άλλη μια στρώση μπισκότα και την υπόλοιπη κρέμα.
Γαρνίρουμε με λίγη σαντιγί και φράουλες.
Αφήνουμε το γλυκό για 2 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει και το σερβίρουμε.
DSC_3911
Καλή Επιτυχία!!!























4 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστώ για τις καλές και πολύ χρήσιμες πληροφορίες, είναι πολύ ενδιαφέρον, μου αρέσει όλα τα πράγματα που μοιράζεστε και βλέπουμε την όμορφη δημιουργία σας. Είναι υπέροχο και είναι υπέροχο.
    ความงาม

    ΑπάντησηΔιαγραφή