250γρ βούτυρο
500γρ άχνη ζάχαρη
1 κουτ.σούπας ζεστό νερό
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανιλιας
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει.
Βάζουμε σιγά-σιγά την άχνη,τη βανίλια,το νερό και χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ
για 5 λεπτά.
Κόβουμε οποιαδήποτε ανωμαλία παρουσιάζει το παντεσπάνι και το κάνουμε ίσιο,για να απλωθεί η κρέμα.
Έπειτα με μια σπάτουλα ή με ένα μεγάλο πλακέ μαχαίρι απλώνουμε την κρέμα
πάνω στην τούρτα ομοιόμορφα και τη βάζουμε στο ψυγείο για λίγο να "παγώσει", για να στρώσουμε τη ζαχαρόπαστα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου