Το ωραιότερο προφιτερόλ!!!!!!!!!
Υλικά
1 λίτρο γάλα enjoy (σοκολατούχο)
3 κουτ.σουπ. κακάο
6 κουτ. σουπ.γεματες κορν φλάουρ
1 κουταλιά βιτάμ
1 ποτήρι ζάχαρη
50γρ. κουβερτούρα
σουδάκια
Σαντιγί
1 κρέμα Γιώτης για μιλφέιγ
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα,τη ζάχαρη και την κουβερτούρα.
Κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε με το κορν φλάουρ και το κακάο. Μόλις τα υλικά πάρουν μια βράση,ρίχνουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε γρήγορα,για να μην σβολιάσει.
Μόλις πήξει η κρέμα αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.
Στο μεταξύ έχουμε κάνει την κρέμα μιλφέιγ όπως λένε οι οδηγίες στο σακουλάκι.Κόβουμε το σου στην μέση και το γεμίζουμε με την κρέμα.
Βάζουμε λίγη κρέμα κάτω στο μπολάκι.Τοποθετούμε το σου και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα με το κακάο.
Χτυπάμε τη σαντιγί να σφίξει,τη βάζουμε σε ένα κορνέ και διακοσμούμε όπως θέλουμε το προφιτερόλ.
Καλή επιτυχία!!!
Τips
Το μάτι της κουζίνας να είναι στη μέτρια φωτια,γιατί μπορεί να κολλήσει.Θα αργήσει λίγο να πήξει,αλλά πετυχαίνει 100%.
Επίσης για να μη σβολιάσει τα χτυπάω με το μίξερ.
Υλικά
1 λίτρο γάλα enjoy (σοκολατούχο)
3 κουτ.σουπ. κακάο
6 κουτ. σουπ.γεματες κορν φλάουρ
1 κουταλιά βιτάμ
1 ποτήρι ζάχαρη
50γρ. κουβερτούρα
σουδάκια
Σαντιγί
1 κρέμα Γιώτης για μιλφέιγ
Εκτέλεση
Βάζουμε στην κατσαρόλα το γάλα,τη ζάχαρη και την κουβερτούρα.
Κρατάμε λίγο από το γάλα και ανακατεύουμε με το κορν φλάουρ και το κακάο. Μόλις τα υλικά πάρουν μια βράση,ρίχνουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε γρήγορα,για να μην σβολιάσει.
Μόλις πήξει η κρέμα αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.
Στο μεταξύ έχουμε κάνει την κρέμα μιλφέιγ όπως λένε οι οδηγίες στο σακουλάκι.Κόβουμε το σου στην μέση και το γεμίζουμε με την κρέμα.
Βάζουμε λίγη κρέμα κάτω στο μπολάκι.Τοποθετούμε το σου και από πάνω ρίχνουμε την κρέμα με το κακάο.
Χτυπάμε τη σαντιγί να σφίξει,τη βάζουμε σε ένα κορνέ και διακοσμούμε όπως θέλουμε το προφιτερόλ.
Καλή επιτυχία!!!
Τips
Το μάτι της κουζίνας να είναι στη μέτρια φωτια,γιατί μπορεί να κολλήσει.Θα αργήσει λίγο να πήξει,αλλά πετυχαίνει 100%.
Επίσης για να μη σβολιάσει τα χτυπάω με το μίξερ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου