Αν και είναι λίγο αργά για αβγά,θα βάλω τη συνταγή!
Βαφή αβγών από τη φύση!
Υλικά
1 σακούλα τσόφλια από πολλά κόκκινα κρεμμύδια
2 κουτ. σούπας κόκκινο πιπέρι
αβγά μπεζ όχι ασπρα
1 1/2-2 λίτρα νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα τα τσόφλια από τα κρεμμύδια.
Ρίχνουμε το πιπέρι.Τοποθετούμε με προσοχή τα αβγά.
Βάζουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά.
Αφήνουμε να βράσουν για 30 λεπτα σε μέτρια φωτια και τα αφήνουμε να κρυωσουν μέσα στο ζουμι των κρεμμυδιων.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα περνάμε με λίγο λάδι.
Καλό Πάσχα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου