Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Βαμμένα κόκκινα αβγά

Αν και είναι λίγο αργά για αβγά,θα βάλω τη συνταγή!
Βαφή αβγών από τη φύση!
013
Υλικά
1 σακούλα τσόφλια από πολλά κόκκινα κρεμμύδια
2 κουτ. σούπας κόκκινο πιπέρι
αβγά μπεζ όχι ασπρα
1 1/2-2 λίτρα νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα τα τσόφλια από τα κρεμμύδια.
001
Ρίχνουμε το πιπέρι.Τοποθετούμε με προσοχή τα αβγά.
003
004
Βάζουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν καλά.
005
Αφήνουμε να βράσουν για 30 λεπτα σε μέτρια φωτια και τα αφήνουμε να κρυωσουν μέσα στο ζουμι των κρεμμυδιων.
007
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα περνάμε με λίγο λάδι.
030
                                         Καλό Πάσχα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου