¨Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει, θα την λατρέψει!!!
1 κιλό τηγανιά
2 πράσα ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
λάδι
Συνταγή
Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
με 1/2 ποτήρι νερό να βράσει
Κατά διαστήματα ξαφρίζουμε το κρέας.
Μόλις σωθεί το νερό ρίχνουμε το λάδι
και τηγανίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει.
Όταν αρχίζει να ροδίζει ρίχνουμε τα πράσα να καραμελώσουν
και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!
Πρόταση φίλης:. Αν θέλετε μπορείτε να σοτάρετε λίγο τα πράσα με νερό (Μέχρι να μαραθούν) το όποιο στη συνεχεία θα πετάξετε τα στραγγίζετε καλά κ μετά τα ρίχνετε στην τηγανιά. Μ αυτό τον τρόπο το φαγητό δεν θα είναι τόσο βαρύ για το στομάχι .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου