Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Γλάσσο Φράουλας

Ό,τι πρέπει για επικάλυψη τούρτας,
για γέμιση ή ακόμη και………σκέτη!
Είναι………απόλαυση!!!!!!!!!!!

016

Υλικά
600γρ.φράουλες
4 κ.σ. κάστερ πάουντερ
11/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι κονιάκ
1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού

Εκτέλεση
Κόβουμε τις φράουλες στην μέση. Διαλύουμε το κάστερ πάουντερ μέσα στο νερό και αφήνουμε στην άκρη.

034_thumb[6]

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τα υπόλοιπα υλικά να βράσουν.

004

Μόλις αρχίζουν να βράζουν τα ξαφρίζουμε λίγο.

006

Ρίχνουμε το νερό με το κάστερ.

007

Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει,αφού έχουμε χαμηλώσει τη φωτιά। Αποσύρουμε από τη φωτιά και σκεπάζουμε με μεμβράνη.

010 Αφήνουμε να κρυώσει και να πήξει.

012

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου