Αξίζει να το γευτείς…
Υλικά
4 μεγάλες πατάτες κομμένες σε χοντρές ροδέλες
10 φέτες μπέικον κομμένες σε κυβάκια
4-5 μανιτάρια
κρέμα γάλακτος
250γρ κασέρι τριμμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε για 5 λεπτά τις πατάτες
και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι. Βάζουμε λαδί σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τσιγαρίζουμε το μπέικον,έπειτα ρίχνουμε τα μανιτάρια,
μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στις πατάτες,
από πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος,
το κασέρι και το αλάτι με το πιπέρι και τα ανακατεύουμε να πάνε παντού.
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Για πιο light εκδοχή δεν τσιγαρίζουμε τίποτα τα
κόβουμε και τα ανακατεύουμε όλα μαζί βάζοντας
μια κουταλιά βούτυρο στο ταψί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου