Η εύκολη λύση!!!!!!
Υλικά
1 ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.
Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και συμπληρώνουμε κατά διαστήματα το νερό(ζεστό πάντα). Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το ανοίξουμε (για να μην πεταχτεί παντού).
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!
Υ.Γ. Για μεγαλύτερη ευκολία υπάρχει έτοιμη καραμέλα γάλακτος σε μεγάλα σούπερ μάρκετ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου