Αφράτη όσο καμιά………
Υλικά
4 σνίτσελ
1 κ. σ. μουστάρδα
1κ. σ. κέτσαπ
ρίγανη
3 αυγά χωρισμένα (κρόκοι,ασπράδι )
2 κ. σ. γάλα
2 κ. σ. νερό
φρυγανιά τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα ταψάκι τα σνίτσελ με την μουστάρδα, το κέτσαπ, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι, και τα αφήνουμε μισή ώρα να μαριναριστούν.
Βάζουμε σε ένα ρηχό μεγάλο πιάτο την φρυγανιά, χτυπάμε τους κρόκους με το γάλα και σε ένα άλλο πιάτο βαθύ,το ασπράδι με το νερό.
Παίρνουμε ένα σνίτσελ το βουτάμε στους κρόκους και από τις 2 μεριές, μετά το πανάρουμε με την φρυγανιά,
έπειτα με τα ασπράδια και τέλος πάλι φρυγανιά.
Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τα σνίτσελ
και από τις δυο μεριές μέχρι να ροδίσουν καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου