Σας λύνει τα χέρια και είναι σπιτική!!!!!!
Υλικά
1 κούπα λάδι
6 κουτ. σούπας αλεύρι
1 λίτρο γάλα
αλάτι, πιπέρι
1/4 κουτ. γλ. μοσχοκάρυδο
1 κουτ. σούπας βούτυρο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το λάδι και το αλεύρι.
Aνάβουμε το μάτι και ανακατεύουμε,έως ότου αρχίζει να κοχλάζει.
Ρίχνουμε το γάλα και τα μπαχαρικά
και ανακατεύουμε συνέχεια,για να μη σβολιάσει.
Μόλις πήξει,κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο.
Καλή Επιτυχία!!!
Υ.Γ. Η μπεσαμελ συνοδεύει πολλά πιάτα,οπότε πρέπει να ψηθεί και στο φούρνο περίπου 40-50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου