Συνταγή που ταξίδεψε από το μακρινό Περού….
Υλικά
150 γρ. βούτυρο μαλακό
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
150 γρ. κορν φλαου
150 γρ. αλεύρι
5 γρ. baking powder
4 κρόκοι αβγών
για τη γέμιση
1 βάζο μαρμελάδα γάλακτος
Εκτέλεση
Χτυπάμε βούτυρο και άχνη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να γίνει κρέμα.
Προσθέτουμε τους κρόκους έναν έναν και στη συνέχεια τη βανίλια.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ,αλεύρι και μπέικιν και τα προσθέτουμε στο μείγμα με το βουτύρου.Τα χτυπάμε να γίνουνε ένα
και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει..
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους180.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκ. πάχος,
και κόβουμε με κουπ πατ για μπισκότα.Βάζουμε σε λαδόκολλα
και ψήνουμε για 10 λεπτά.Αφήνουμε τα κρυώσουν.Βάζουμε μια κουταλιά μαρμελάδα γάλακτος και ενώνουμε με άλλο μπισκότο από επάνω.
Καλή Επιτυχία!!!!!!!!
ΣΗΜ:Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου